Evighetsros box

Evighetsros box

Hitta din perfekta evighetsros box hos Roses And Crown

En evighetsros box förmedlar lyx, passion, tillgivenhet och respekt. Med vår konserveringsprocess kan vi färga kronbladen som vi önskar. Du kan med färgerna kommunicera ditt budskap. Till exempel betyder den blå rosen att du vill leva med mottagaren resten av ditt liv. Den blåa symboliserar något gåtfullt, eller svårfattligt. Den kan betyda att mottagaren är en väldigt speciell person i ditt liv. Den rosa färgen är trohet och kärlek men den kan också symbolisera det feminina eller tacksamhet. Den orange färgen står för vänskap, stolthet och beundran. Den gula färgen förmedlar tillgivenhet. Den kan säga att mottagaren är solen i ditt liv. På Roses and Crown har vi guldfärgade rosor, silverfärgade rosor, vita, elfenbensvita, gula, persikofärg, orange, rosa, röda, lavendelrosor, gröna rosor, blå och svarta rosor. Vi har också flerfärgade rosor och vi kombinerar färger i våra blomlådor.

För att konservera rosorna och göra dem till evighetsrosor används glycerin, som gör rosen smidig och långvarig. När rosen är i sin pik skärs den av och sätts ned i en blandning av syntetiska växtsafter, glycerin och pigment. Sakta men säkert ersätter den syntetiska blandningen rosens egen växtsaft. Denna process tar några dagar. Resultatet är en blomma som ser ut som en nyplockad ros men som varar i flera år.

För att sköta dina evighetsrosor ska du låta dem vara. De klarar sig bäst på egen hand och ska inte vattnas. Låt bli att hantera rosorna i den mån det är möjligt. Kronbladen kan falla om du är oförsiktig. Det kan också vara bra att förvara rosorna i skugga för att inte bleka kronbladen. Torka inte rosorna och spraya inte på dem. Om de blir dammiga och du vill rengöra det kan du göra det med en extra mjuk borste eller pensel men ta det varligt.

Om du har frågor om hur du bäst tar hand om dina evighetsrosor är du välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig.

Här hittar ni våra evighetsrosor

Läs mer om växtkonsververing här