Rosor i låda online

Rosor i låda online

Hos Roses And Crown hittar du de bästa rosor i låda online

Vet du inte vad du ska ge bort? Att beställa rosor i låda online är en uppskattad gåva. Den visar hängivenhet.

När vi konserverar rosorna kan vi kontrollera färgen på kronbladen. Till exempel kan du köpa rosa rosor av oss. Dessa kan stå för kärlek, bekräftelse eller tack. Vi har också röda rosor. Dessa symboliserar vurm, ren förälskelse, svärmeri och åtrå. I brudbuketten står den röda rosen för lycka i giftermålet liksom oförfalskad aktning och erkänsla. En mörkröd ros kan beteckna en djup passion.

Lavendelrosor är exklusiva. De står för fascination och mystik, liksom förälskelse eller förhäxning vid första blicken. Gröna rosor symboliserar hopp om progression och varaktig renässans av liv och intensitet. Den gröna färgen förmedla vitalisering samt återväxt och fruktsamhet. Den kan också stå för förmögenhet, varaktighet och lugn. Blå rosor förmedlar mystär och det oupphinneliga. Den blå rosen kan säga att du vill leva med en person hela livet och att denna person är enastående. Den svarta rosen är gåtfull och kan stå för reform och omstart.

Evighetsrosor är äkta rosor som har behandlats för att vara i upp till fyra år om de förvaras i en sluten behållare. Om du hellre vill förvara blommorna i en vas så kan de hålla i ett till tre år.

Rosorna skördas när de är som vackrast. Istället för att bevara blommorna genom press och eller uttorkning ersätts blommans saft med ett återfuktande ämne. Växter innehåller en vätska som kallas för saft. När våra evighetsrosor konserveras tar ersätts den naturliga växtsaften med en syntetisk. Vi tar de nyligen snittade blommorna och sänker stammarna i en lösning av växtkomponenter, färgämnen och glycerin. På så sätt stabiliseras tillväxtprocessen. Den syntetiska vätskan ersätter gradvis rosens naturliga saft. Denna process tar några dagar. Varje ros undersöks slutligen för att ta bort skadade blad.

Bland våra exklusiva boxar kan du hitta den perfekta gåvan till den speciella personen i ditt liv.

Här hittar ni våra evighetsrosor

Läs mer om växtkonsververing här