Varför erbjuder Royalflora evighesrosor? Och vad är det egentligen?

På RoyalFlora erbjuder vi evighetsrosor. Som du säkert vet är rosor den perfekta gåvan att ge bort för att uttrycka sin kärlek för sina nära och käras. På RoyalFlora förstår vi oss på upplevelsen av att få ge och ta emot blommor.

 

Vi Har fördjupat oss i att ständigt uppdatera oss med den nyaste tekniken, för att kunna utveckla och förbättra rosornas behandlingsprocess. För att kunna erbjuda dom bästa och vackraste evighetsrosorna med den längsta hållbarheten som erbjuds på marknaden i Sverige Istället för att bara torka rosorna använder vi vår unika behandlingsprocess för att skapa ett dramatiskt förbättrat resultat. Färska rosor väljs noggrant ut och skärs när de är i sitt finaste skick Rosorna går sedan igenom en hydratiserings process som involverar glycerin tillsammans med andra växtelement och ämnen, under detta stiger vätskan upp genom stammen på rosen, efter några dagar är behandlingen klar och evighetsrosorna är redo att placera i vald design och paketeras för att kunna levereras till våra kunder.

 

Vår teknik resulterar i en helt flexibel och hälsosam ros som håller minst i 3 år och upp till 5 år med minimal vård. Borta är dagarna att behöva spendera tid på att vattna och ta hand om dina rosor för att behålla deras utseende, eftersom våra långvariga rosor inte behöver det! En ordentligt vårdad evighetsros kan bibehålla sin skönhet, friskhet och glädje i minst tre år. Även om våra rosor kräver minimal ansträngning att ta hand om, finns det några rekommendationer vi erbjuder för att säkerställa att dom håller längre.

 

Våra lyxrosor är speciellt behandlade för att mottagaren ska kunna njuta och beundra så länge som möjligt. Vi tänker att våra rosor ska vara en investering för att ge lycka och rikedom till alla. Välkommen till framtiden att njuta av rosor året runt och behandla dina nära och kära på ett oförglömligt sätt. Oavsett om det är mindre lådor som en godbit för nära och kära, eller en större låda för att uttrycka din hängivenhet åt en speciell person, utforska hela vårt sortiment idag och hitta de perfekta evighetsrosorna för den perfekta personen i ditt liv.