Om oss

Om oss

Royal Flora är en butik online som grundades i sep 2017 och har som mål att bli en av de största blomsterbudsaktörerna på marknaden. Vi brinner för tanken att alla våra kunder ska kunna hitta något de gillar på vår webbsida och kunna skicka det som ett blombud. Vi tror på en personlig kontakt även då allt görs online. Vi anser att du som kund ska känna att du får god service av utbildad och kreativ personal. Du som kund ska känna att Royal Flora förmedlar kreativitet, kvalitet och med ett unikt sortiment.


Vi samarbetar endast med seriösa, kreativa och duktiga florister.


Vi brinner oss för att erbjuda våra kunder på bästa service och kunden är alltid i fokus då både vi och slutkunder har ett stort inflytande på våra produkter, leveranssätt och kvalitetssäkerhet, blir slutprodukten alltid mycket uppskattad och lyckad.


Vi som driver Royal Flora har stor erfarenhet från blomsterbutik, vilket gör att vi har utvecklat och anpassat vår webbshop och kundtjänst så att den är komplett både för konsument och utförande butik. Vi kan otroligt mycket om blommor och service och detta gör oss unika från våra konkurrenter.

Royal Flora Stockholm AB

559129-8350

Office:

Bäverns Gränd 15B, 75319 Uppsala

Store:

Mall Of Scandinavia

Stjärntorget 2, 17969 Solna

08-128 797 00

info@royalflora.eu