Blombud rosor i låda

Blombud rosor i låda

Roses And Crown erbjuder blombud rosor i låda

Har du någon du håller kär? Någon du vill uppvakta eller skicka ett meddelande till? Gör det med blombud rosor i låda. Det är den perfekta gåvan för alla högtider eller anledningar att markera vikten av en dag. Vi konserverar vackra rosor och gör smyckande och varaktiga sammansättningar. Dessa blommor ska inte vattnas och de behöver ingen omvårdnad. De varar i upp ett till fyra år beroende på hur de bevaras.
Blommor har haft en viktig roll i alla kulturer i alla tider och i hela världen. Rosor, framför allt, har en historia av stark symbolik. Att utsmycka med rosor och att ge bort rosor är en uppskattat och vacker gest. Problemet med färska rosor är att de är efemära. De är kortlivade. Med evighetsrosor kan de du älskar eller värnar om att se bekräftelsen på din tillgivenhet varje dag i flera år. Evighetsrosor ser ut och känns som nyskördade rosor. I konserveringsprocessen förlorar de dock sin doft. Därför adderar vi en olja som luktar rosor.
Vi har rosor i olika färger. Välj den färg du eller mottagaren gillar eller gå på färgernas symbolik. Rosornas färger symboliserar olika saker. Vita rosor står för renhet, en ny början, evig kärlek, ungdomlighet och oskuld. De kan också betyda ärlighet. Dessa används ofta av bruden vid bröllop. Gula rosor kan vara en vänskapsgest. Det gula kan stå för glädje och omtanke, lycka och ömhet. Du kan använda gula rosor för att välkomna någon eller för att lyckönska någon. De röda rosorna står såklart för kärlek. Röd är passionens färg. Lust och romantik står på dagordningen när du ger bort röda rosor. I en brudbukett står den röda rosen för äktenskaplig lycka och ömsesidig respekt. En mörkröd ros kan betyda ett djupare kärleksengagemang eller att du saknar den person du skickar blommorna till.