Vanliga frågor och svar

 • Allmänna

 • Vad är Evighetsrosor?


  Evighetsrosor är riktiga rosor som kan hålla i upp till 4 år om kunder följer skötselriktlinjerna. Vi använder bara rosor av högsta kvalitet, perfekt skurna. Efter skärning behandlar vi våra rosor med en speciell pigmenteringsprocess som förvandlar dem till konstverk. För att säkerställa hållbarhet, nedskärningsrosor som ger estetisk vädjan under flera månader, använder vi en egen lösning och färgpigmenteringsprocess för att hålla färskheten i rosor. och sedan ingjuta dem med ett brett utbud av härliga färger


 • Hur bevaras evighetsrosor?

  Stammarna på de nyligen snittade blommorna sänks omedelbart ner i en konserverande substans som är gjord av glycerin och andra växtkomponenter. Blommans saft ersätts gradvis med vätskan tills processen efter några dagar är klar. Därefter undersöks varje blomma för att ta bort skadade kronblad eller löv.

 • Doftar evighetsrosor?

  Rosor förlorar sin doft under konserveringsprocessen, men vi har en lösning på det. Vi har en organisk och speciell rosolja som doftar precis som äkta rosor. Vi har på denna olja på varje ros före leverans. Oljedoften kan vara i upp till 5 månader

 • Står sig evighetsrosor för alltid?

  Stående i en vas eller på en hylla kan du förvänta dig att dina evighetsrosor håller i ett till tre år. Om du bestämmer dig för att lagra dina blommor i ett sluten hölje håller de ännu längre – upp till 4 år! Och du kan använda dina konserverade rosor för mer än att bara stå i en vas.


 • Vad betyder rosornas olika färger?

  13 Nyanser och Vad De Symboliserar

  Visste du att varje ros har olika betydelse beroende på färg? Från renhet till glädje, energi till överflöd, har den färg du väljer på dina rosor en speciell innebörd.

  Fortsätt läsa för att lära dig mer om 13 populära rosfärger och vad de står för. Med denna kunskap kommer du att kunna skapa den perfekta buketten som uttrycker helt rätt känsla!


 • Hur lägger jag en beställning?

  Du kan enkelt göra din beställning online på vår hemsida. Om du behöver hjälp med något, kontakta oss gärna via mejl på info@royalflora.eu.

 • Kan jag avboka eller uppdatera min order?

  Ja, så länge en beställning inte är under behandling kan du uppdatera eller avbryta den. Vi börjar vanligtvis förbereda en beställning 2-3 dagar före valt leveransdatum och för stora lådor gäller 1 vecka innan leverans.

  OBS! Det går tyvärr inte att avboka ett köp som har en kampanj med.

  Under hög tider det går tyvärr inte avboka en beställning för att alla beställningar görs och packas direkt efter order har kommit in.

 • Hur kan jag returera min box?

  Tyvärr är detta inte möjligt. Det finns bara två faktorer då vi kan acceptera en returnerad beställning.

  1. Om du får en skadad låda eller skadade rosor:

  I det här fallet behöver du skicka in ett reklamation inom 24 timmar efter leverans och du måste förse oss med bilder på skadorna som även visar leveranstidpunkten. Var medveten om att du inte ska ta ut rosor ur fraktlådan. Vi ger dig en returetikett och du kan ta med dig lådan till en servicepunkt. Vi diskuterar din situation och du kommer såklart att få en ny låda efter godkänt reklamation.

  2. Om du får din låda först två veckor efter det valda datumet:

  I det här fallet behöver du bara rapportera det och får då en returetikett från oss. Packa inte upp blommorna och skicka dem i originalförpackningen. En uppackad låda accepteras inte som retur.


  Du betalar inte alls för dessa returfall.


  Vad gäller om ett års garanti?

  Garanti gäller för rosor som avfärgas eller visnas under ett år. Ett års garanti gäller inte skadade rosor på grund av att evighetsrosor är äkta och kan skadas om dom inte sköts på ett bra sätt.


 • Hur lång tid tar leverans?

  Vi har ett samarbete med DHL Express och UPS Express Saver, och båda har åtagit sig att leverera inom en arbetsdag. Var medveten om att förseningar kan inträffa i vissa fall och på vissa platser.

  Vi vill påminna att datumet du väljer ser vi som en önskade leveransdatum och vi kommer planera för det. Är datumet jätteviktig och blommorna ska leverars i tid då är det bra om du planerar ett tidigare datum för att undvika förseningar från posten. Bra att få leveransen tidigare än få efter viktigt tillfället.