Evighetsrosor i Mall Of Scandinavia

Evighetsrosor i Mall Of Scandinavia

Roses And Crown säljer evighetsrosor i Mall Of Scandinavia

 

Evighetsrosor sänder det budskap du vill säga. Om du vill visa dina känslor för någon du håller av köper du dina evighetsrosor i Mall Of Scandinavia från Roses And Crown. Våra evighetsrosor är av den högsta kvaliteten. Vi snittar blommorna med omsorg för den bästa möjliga presentationen. När blommorna har snittats pigmentbehandlar vi dem med en lösning vi själva har tagit fram för att höja lystern på kronbladen.

Nuförtiden ser man evighetsrosor överallt i sociala medier. Det har blivit en populär gåva att ge bort, att få och att visa upp. Dekorera ditt hem med blommor som aldrig verkar dö. Tänk dig vilken skillnad från en vanlig ros. En sådan lever i ungefär tio dagar. Evighetsrosor är den perfekta gåvan till någon du högaktar eller till dig själv. Evighetsrosor passar till bröllop, födelsedagar och andra festligheter. Evighetsrosor är äkta rosor som har behandlats för att vara i upp till fyra år om de förvaras i en sluten behållare. Om du hellre vill förvara blommorna i en vas så kan de hålla i ett till tre år.

Rosorna skördas när de är som vackrast. Istället för att bevara blommorna genom press och eller uttorkning ersätts blommans saft med ett återfuktande ämne. Växter innehåller en vätska som kallas för saft. När våra evighetsrosor konserveras tar ersätts den naturliga växtsaften med en syntetisk. Vi tar de nyligen snittade blommorna och sänker stammarna i en lösning av växtkomponenter, färgämnen och glycerin. På så sätt stabiliseras tillväxtprocessen. Den syntetiska vätskan ersätter gradvis rosens naturliga saft. Denna process tar några dagar. Varje ros undersöks slutligen för att ta bort skadade blad.

Eftersom vi ersätter blommans naturliga färgämnen med syntetiska sådana kan vi välja att ge rosen en identisk färg. Vi kan också välja att ge rosen färger som till exempel guld, silver eller blå. När evighetsrosorna går igenom konserveringsprocessen tappar de sin lukt. Därför behandlar vi blommorna med olja som doftar rosor. Viktigt att tänka på är att evighetsrosor inte ska vattnas.

Här hittar ni våra evighetsrosor

Läs mer om växtkonsververing här