Evighetsrosor online

Evighetsrosor online

Köp evighetsrosor online hos Roses And Crown

Vet du inte vad du ska ge bort? Att beställa evighetsrosor online är en uppskattad gåva. Den visar hängivenhet.

När vi konserverar rosorna kan vi kontrollera färgen på kronbladen. Till exempel kan du köpa rosa rosor av oss. Dessa kan stå för kärlek, bekräftelse eller tack. Vi har också röda rosor. Dessa symboliserar vurm, ren förälskelse, svärmeri och åtrå. I brudbuketten står den röda rosen för lycka i giftermålet liksom oförfalskad aktning och erkänsla. En mörkröd ros kan beteckna en djup passion.

Lavendelrosor är exklusiva. De står för fascination och mystik, liksom förälskelse eller förhäxning vid första blicken. Gröna rosor symboliserar hopp om progression och varaktig renässans av liv och intensitet. Den gröna färgen förmedla vitalisering samt återväxt och fruktsamhet. Den kan också stå för förmögenhet, varaktighet och lugn. Blå rosor förmedlar mystär och det oupphinneliga. Den blå rosen kan säga att du vill leva med en person hela livet och att denna person är enastående. Den svarta rosen är gåtfull och kan stå för reform och omstart.

Flerfärgade rosor är exklusivt kolorerade . Du kan till exempel få en gul ros med en röd spets.

Om du inte kan bestämma dig för en färg går det att kombinera olika färger.

När du beställer en evighetsrosor box från oss så kommer arrangemanget i en vacker låda. Gåvan känns lyxig och den kommunicerar värme. Våra evighetsrosor har all skönheten du ser i en nyklippt ros. Deras otroligt vackra utseende kommer att förbli oförändrad i åratal utan att behöva särskild vård. De ska inte vattnas och du ska röra dem så lite som möjligt. De finns där, i ditt hem, som en ständig påminnelse om gåvan du fick eller gav dig själv.

Kolla in ditt sortiment och hitta den perfekta presenten!

Här hittar ni våra evighetsrosor

Läs mer om växtkonsververing här