Kärleksbox rosor

Kärleksbox rosor

Roses And Crown säljer kärleksbox rosor

Evighetsrosor sänder det budskap du vill säga. Om du vill visa dina känslor för någon du håller av så kan du finna en perfekt kärleksbox rosor hos oss på Roses And Crown. Våra evighetsrosor är av den högsta kvaliteten. Vi snittar blommorna med omsorg för den bästa möjliga presentationen. När blommorna har snittats pigmentbehandlar vi dem med en lösning vi själva har tagit fram för att höja lystern på kronbladen.

Har du någon du håller kär? Någon du vill uppvakta eller skicka ett meddelande till? Evighetsrosor är den perfekta gåvan för alla högtider eller anledningar att markera vikten av en dag.

Våra boxar förmedlar lyx, passion, tillgivenhet och respekt. Med vår konserveringsprocess kan vi färga kronbladen som vi önskar. Du kan med färgerna kommunicera ditt budskap. Till exempel betyder den blå rosen att du vill leva med mottagaren resten av ditt liv. Den blåa symboliserar något gåtfullt, eller svårfattligt. Den kan betyda att mottagaren är en väldigt speciell person i ditt liv. Den rosa färgen är trohet och kärlek men den kan också symbolisera det feminina eller tacksamhet. Den orange färgen står för vänskap, stolthet och beundran. Den gula färgen förmedlar tillgivenhet. Den kan säga att mottagaren är solen i ditt liv. På Roses and Crown har vi guldfärgade rosor, silverfärgade rosor, vita, elfenbensvita, gula, persikofärg, orange, rosa, röda, lavendelrosor, gröna rosor, blå och svarta rosor. Vi har också flerfärgade rosor och vi kombinerar färger i våra blomlådor.

Blommor har haft en viktig roll i mänskligheten historia. Blommornas betydelse och traditioner skiljer sig mellan olika tider och platser. Blommorna har använts för att kommunicera i århundranden. I antikens Grekland, i romerska, egyptiska och kinesiska myter och berättelser hänvisar till blommor, men det var den viktorianska perioden i England som gav plats för ett specifikt blomsterspråk.

Syftet med blomsterspråket har alltid varit att forma band mellan människor. Känslor som kommuniceras med blommor är ånger, sympati, uppskattning och, den viktigaste känslan, kärlek.

Här hittar ni våra evighetsrosor

Läs mer om växtkonsververing här