Rosbox

rosbox

Rosbox - En perfekt gåva till någon du håller kär

När du beställer en rosbox från oss så kommer arrangemanget i en vacker låda. Gåvan känns lyxig och den kommunicerar värme. Våra evighetsrosor har all skönheten du ser i en nyklippt ros. Deras otroligt vackra utseende kommer att förbli oförändrad i åratal utan att behöva särskild vård. De ska inte vattnas och du ska röra dem så lite som möjligt. De finns där, i ditt hem, som en ständig påminnelse om gåvan du fick eller gav dig själv.
Att dekorera med rosor är något som är djupt rotat i alla kulturer och hörn av världen. Rosor anses vara en av de vackraste och doftande blommorna som finns och deras historia är full av symbolik. Att ge en bort rosor eller dekorera med rosor är mycket vanligt. Problemet med färska rosor är att de har en kort livslängd, de kräver vård och att deras kronblad är extremt känsliga. Tack vare konserveringstekniken är det möjligt att göra sammansättningar med smyckande, varaktiga och fagra rosor. Du kan glädjas av rosor som är resistenta och i som inte behöver vård.
När vi konserverar rosorna har vi möjlighet att ge kronbladen färger. Du kan välja på flera olika rosfärger samt färg och material på boxen de levereras i.
Vita rosor symboliserar kyskhet och vitalitet, ungdomlig romans och evig trohet, en nystart och tidlös kärlek. Vita rosor syns i brudbuketten.  Elfensensvita rosor står för tjusning, omtanke och stil. De representerar också förmögenhet och fulländning. Elfenbensrosor är passande om du vill meddela ickeromantisk omtanke. Gula rosor har en lång historia. Förr stod de för svartsjuka. Numer står den för kamratskap, nöje och omsorg. Gul är på den varma delen av färgspektrumet. Färgen kommunicerar vänlighet och lyckönskningar. Perfekt som gåva till din bästa kompis.
Den persikofärgade rosen kommunicerar autenticitet, ärlighet och uppskattning. Passande om du vill säga tack eller visa medkänsla. Orange står för vänskap och hänförelse. Den kan uttrycka stolthet, aktning och intresse.