Rosor i låda

Rosor i låda

Rosor i låda är den perfekta gåvan

Rosor i låda kan skänkas för att fira en födsel, en examen eller en födelsedag. Vill du stärka moralen hos någon du håller av så är evighetsrosor den perfekta gåvan. Att ta med blommor till en värd säger tack för inbjudan och att skänka evighetsrosor till en begravning är en vacker handling.

Nuförtiden ser man evighetsrosor överallt i sociala medier. Det har blivit en populär gåva att ge bort, att få och att visa upp. Dekorera ditt hem med blommor som aldrig verkar dö. Tänk dig vilken skillnad från en vanlig ros. En sådan lever i ungefär tio dagar.

Evighetsrosor är äkta rosor som har behandlats för att vara i upp till fyra år om de förvaras i en sluten behållare. Om du hellre vill förvara blommorna i en vas så kan de hålla i ett till tre år.

Vi har rosor i olika färger. Välj den färg du eller mottagaren gillar eller gå på färgernas symbolik. Rosornas färger symboliserar olika saker. Vita rosor står för renhet, en ny början, evig kärlek, ungdomlighet och oskuld. De kan också betyda ärlighet. Dessa används ofta av bruden vid bröllop. Gula rosor kan vara en vänskapsgest. Det gula kan stå för glädje och omtanke, lycka och ömhet. Du kan använda gula rosor för att välkomna någon eller för att lyckönska någon. De röda rosorna står såklart för kärlek. Röd är passionens färg. Lust och romantik står på dagordningen när du ger bort röda rosor. I en brudbukett står den röda rosen för äktenskaplig lycka och ömsesidig respekt. En mörkröd ros kan betyda ett djupare kärleksengagemang eller att du saknar den person du skickar blommorna till.

En blombox med evighetsrosor är den perfekta gåvan för alla högtider, kärleksförklaringar och ceremonier. Beställ en box från oss på Roses And Crown eller besök vår butik i Mall of Scandinavia. Färska rosor är efemära. Dekorera med evighetsrosor. På sätt kan du omge dig med skönhet under en längre period. Ge bort dem till den person du högaktar, älskar, tycker om eller vill visa tillit. Eller ge dem till dig själv. Det förtjänar du!

Här hittar ni våra evighetsrosor

Läs mer om växtkonsververing här